Този сайт използва „бисквитки“. Научете повече ТУК.

02/ 43 73 185

‹ към всички тестове

Пълен профил за избор на специалност

Дата на публикуване:
22.05.2019
Издател на оригиналния тест:
Hogrefe, Италия
Целева група:
Ученици 9 - 12 клас
Администрация:
45 - 60 минути
Езици:
bg
Норми:

800 юноши от 15 до 19 годишна възраст от цялата страна.

Допълнителна информация

Prospera 2.0 е иновативна система за кариерно ориентиране, която ще ти помогне да разбереш всичко за себе си, така че да избереш най-добрата специалност за теб.

Тестовете са разработени от психолози и измерват всички фактори, от които зависи твоят избор. Това е единственият кариерен инструмент за кандидат-студенти, специално адаптиран за България, което означава, че  можеш директно да сравниш резултатите си с тези на твоите връстници. Освен резултатите, представени в графики, ще получиш и персонализиран интерактивен доклад с подробен анализ на резултатите ти.

Пълният профил на Prospera 2.0 включва девет мини-теста, които измерват различни страни на твоята личност. Попълни го, за да опознаеш не само професионалните си интереси и хобитата си, но и какво е важно за теб в работата, доколко уверен/а се чувстваш, като става въпрос за различни специалности, какъв е стилът ти на вземане на решения и какво е отношението ти към бъдещето. Пълният профил ще ти покаже също и твоите силни страни в ученето и в живота като цяло.