This site uses "cookies". Find out more here.

Што е Assessia?

Испитајте го задоволството да се работи со адаптирани за Бугарија алатки за оценување кои се користат од светските лидери во бизнисот.

Контактирајте не

E-mail за повратни информации*
Вашето име*
Компанија/Организација*
Вашето прашање*
I accept the Privacy Policy.